avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Informatii CSA. Dosar despagubire.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Informatii CSA. Dosar despagubire.

Cum pot afla daca avocatul meu a facut sesizare catre CSA.
Refuz dosar despagubire (Carpatica).
Cel mai recent răspuns: TIBERIU P. , utilizator 23:13, 21 Martie 2012
Fiind avocatul dvs., ii puteti solicita dovada de depunere cu viza de intrare de la registratura CSA.
Va multumesc pentru raspuns.
Ma refeream la depunerea reclamatiei Online si in consecinta posibilitatea verificarii pe site-ul CSA.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
TIBERIU P., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Reparare masina pe asigurare carpatica VONPAUL006 VONPAUL006 Ce se poate face daca asiguratorul CARPATICA intirzie sa avizeze dosarul de daune si service-ul nu iti repara masina? ANPC nu se implica ... (vezi toată discuția)
sfat suma prea mica oferita despagubire de carpatica sebyencyu sebyencyu in urma cu 5 luni am fost lovit de un domn ce avea rca incheiat la carpatica. dupa accident ne am deplasat la politie unde s a intocmit proces verbal .la doua ... (vezi toată discuția)