Buna ziua,
In anul 2007 am achizitionat un autoturism in leasing de la o firma de profil,in martie 2011 m-am trezit cu o persoana de la aceasta firma care a venit sa ridice autoturismul pe motiv ca nu am achitat ratele pe ultimele 3 luni,desi eu am facut dovada ca au fost achitate la termen mi s-a emis un titlu de executatre silita, am contestat in instanta si am castigat firma de leasing recunoscand ca nu am datorii.Problema mea este ca incepand cu luna aprilie 2011 mi se factureaza aproape lunar tot felul de sume(chelt.de recuperare, taxe de somatii,etc.izvorate din situatia in care eu nu as fi platit ratele respective) desi eu achit la termen aceste facturi (fara sume mentionate),am trimis o solicitare conducerii acestei firme pentru rezolvarea acestei situatii pe cale amiabila dar ei continua sa imi factureze diferite sume (care acum se ridica la cca.2500 lei). Mentionez ca in august 2013 mi se termina acest contract si nu stiu ce sa fac,drept pentru care as ruga pe oricine ma poate ajuta cu un sfat in aceasta problema. Va multumesc-Cu deosebit respect.
incercati o solutionare amiabila prin conciliere directa sau mediere. in cazul in care nu rezolvati problema, refuzati plata sumelor si mergeti pe calea contestatiei la executare in cazul in care incearca sa va execute silit.
Eu as merge pe o actiune in obliatie de a face, respectiv obligatia firmei de leasing sa storneze facturile partial, cu sumele nedatorate. As lua un avocat si le-as tranti si un onorariu care sa ii usture.
Executare silita
rfanel
Din anul 2007 am in derulare un contract de leasing iar in luna martie 2012 am avut neplacerea sa constat ca incerc sa fiu executat silit. Am depus contestatie ... (vezi toată discuția)