Buna ziua, am intrat in concediul de maternitate si as dori sa stiu dupa cat timp deconteaza C.A.S.-ul concediul meu firmei la care sunt angajata. Intreb acest lucru deoarece firma la care am lucrat se afla intr-o situatie financiara foarte precara, aproape de faliment, deja nu mi-am luat nici salariul pe 3 luni in urma. Acum ca am intrat in concediu de maternitate, as vrea sa stiu daca sunt obligati sa mi-l plateasca la timp sau trebuie sa astept intai cele 3 salarii(care Dumnezeu stie cand si daca le voi mai primi), avand in vedere ca din ce stiu, concediul ti-l plateste firma, dupa care isi recupereaza banii de la c.a.s.Sper ca m-am facut inteleasa.Va multumesc!
In momentul deschiderii procedurii de insolventa, administratorul judiciar are obligatia legala de a inscrie toti creditorii salariali in tabelul preliminar de creante.
Salariatii vor fi inscrisi la masa credala cu totalitatea drepturilor salariale restante existente la data deschiderii procedurii de insolventa.
Asadar, luati legatura cu administratorul judiciar/lichidatorul si verificati daca sunteti pe tabelul creditorilor.