avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum mut data procesului mai devreme.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum mut data procesului mai devreme.

Buna ziua. In data de 26 ian. a.c. am dat in judecata institutia unde am lucrat pentru neplata salariilor compensatorii. La judecatoria mare ne-au dat termen ( suntem 14 persoane, e actiune comuna ) pe data de 28 Iunie 2013. Cum putem muta procesul mai devreme ,avand in vedere ca pana in 2013 poate nu mai avem pe cine executa ?
Cel mai recent răspuns: craciunescu_1981 , utilizator 16:38, 12 Martie 2012
buna. am vazut ca si tu nu ai primit salariile compensatorii. si mie mi au promis sal comp anul trecut in oct cand au inchis punctul de lucru dar nu le am primit.m-am uitat in decizia pe care am primit-o si acolo scrie ca -odata cu achitarea drepturilor salariale salariatul va beneficia si de drepturile legale.nu sti daca se refera la sal comp?nu stii ce conditii sunt ca sa primesti sal comp?si eu m-am gandit sa i dau in judecata
La mine este scris in decizie despre acest drept care este in urma unui ccm valabil la nivel de unitate. Pe gura sa nu crezi nimic. Mentionez ca am lucrat la stat. Oricum sal. comp. nu mai exista in noul cod al muncii si ai dreptul la ele doar daca aveai ccm valabil la nivel de unitate in momentul incheierii cim.Vezi ca poti sa-i dai in judecata in termen de 6 luni. Esti cam la limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 36/2013 alinamadalina alinamadalina Buna ziua,o mare rugaminte la dumneavoastra am primit decizie de concediere in data de 13 sept/2013 ca urmare a restructurarilor facute in compania de stat la ... (vezi toată discuția)
Decizia de concediere si contractul colectiv de munca aplicabil daco16 daco16 La data de 1 februarie 2013 s-a pus in aplicare masura disponibilizarii colective intr-o unitate. In acea perioada de timp, era in vigoare un CCM care prevedea ... (vezi toată discuția)
Decizie -desfacerea contractului de munca manuela39 manuela39 Buna ziua , In luna iunie a.c. am primit o decizie prin care mi s-a notificat faptul ca '' in baza articolului 65 alin. 1 Codul Muncii urmeaza a mi se ... (vezi toată discuția)