avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj asistent personal

Buna ziua. Daca persoana cu handicap grav nu mai doreste sa aiba asistent personal, cu ce art din codul muncii i se inceteaza contractul de munca asistentului personal? Poate fi concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului si sa beneficieze de somaj?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 12 Martie 2012
Daca nu mai doreste asa ceva, ar trebui sa se adreseze primaria localitatii de domiciliu sau resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare asistent personal de catre primarie adidenis adidenis buna tuturor.! am o problema si sper sa primesc niste raspunsui aici , avem un baiel de 9 ani cu certificat de handicap grav accentuat (gradu 1 cu ... (vezi toată discuția)
Drept de ajutor de somaj pentru asistent personal Danny86 Danny86 Unei persoane cu grad de handicap grav si cu drept de asistent personal i se schimba incadrarea in grad de handicap inferior, respectiv accentuat. Automat, se ... (vezi toată discuția)
Asistent personal-conditii somaj mir1959 mir1959 Putere de munca si in 2009!Sunt asistent personal al socrului meu (cu grad de handicap grav)de aproape 2 ani.Doresc sa stiu care ar fii conditiile necesare de ... (vezi toată discuția)