avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasi mutare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasi mutare sediu social

Buna ziua,
Ce taxe si unde trebuiesc platite, deasemenea ce avize/acorduri sunt necesare si la ce institutii trebuie sa merg (in ce ordine?) pentru schimbarea sediului social al unei srl, noua locatie fiind apartamentul, proprietate personala? Mentionez ca sunt administratorul unic al societatii. Actualul sediu social (pe care doresc sa-l schimb) se afla intr-un sector diferit din Bucuresti fata de viitorul sediu. Sediul social este diferit fata de punctul de lucru, adresa celui din urma va ramane neschimbata.

Cu stima, Inam R.
Cel mai recent răspuns: inam_ro , utilizator 12:14, 13 Martie 2012
Aveti aici toate datele care va intereseaza: [ link extern ]
Costurile, daca intocmiti actele la serviciul de asistenta juridica de la registrul comertului, impreuna cu taxele de inregistrare pot sa ajunga la 500-600 ron.
Va multumesc! O zi minunata, Inam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire firma (srl, asociat unic decedat) + transfer/schimbare asociat unic unei terte persoane stefan_rogin stefan_rogin Bunaziua, Tatal meu a fost asociatul unic unui SRL, suspendat, la care sunt administrator. Noi(mama+sora+subsemnatul) vrem sa transferam firma unei terte ... (vezi toată discuția)
Ajutor! suma ceruta pentru infiintarea unui srl ElliR ElliR Buna ziua, Am mers la o firma de consultanta pentru infiintarea unui Srl. Obiect de activitate comert cu amanuntul caen 4719. 2 asociati, 2 ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)