am investit spre execuatre o hotarare definiva si irevocabila din 2007 deoarece am mai avut un proces in desfasurare si nu am avut bani si nici puterea necesara,acum s-a terminat si acel proces prin care mi-am castigat dreptul la casa+teren dupa parinti,cei cu care m-am judecat cer acum anularea executari pe motiv ca s-a prescris deoarece au trecut mai mult de 3 ani de la finalul procesului.ce trebuie sa fac si cum pot sa mai recuperez averea ce-mi revine prin acea hotarare?
Multam mult de informatie....dar mai astept raspunsuri sunt intr-o mare dilema.Atunci de ce mi-a fost acceptata investirea cu formula executorie daca trecusera mai mult de 3 ani de cand hotararea a fost devinitiva?
Cred nu ar fi rău să consultați și un avocat, mai ales că, potrivit art. 405 din Codul procedura civila, aplicabil drepturilor reale imobiliare, este incident termenul de 10 ani, de prescriere a executării.
Evident, depinde de împrejurările speței dvs, nefiind clar pentru mine felul în care spuneți că: mi-am castigat dreptul la casa+teren dupa parinti.