avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin general
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin general

Buna ziua,as vrea si eu sa deschid un magazin general pe terenul pe care am casa si as vrea sa stiu daca pot sa accesez fonduri europene nerambursabile avand varsta de 24ani si neavand un loc de munca momentan.Ce fel de intreprindere as putea deschide si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?

Cel mai recent răspuns: dinca_marian_eugen , utilizator 00:27, 19 Martie 2012
Nu se acorda fonduri europene pentru activitatea de comert.
Si care ar fi pasii ce trebuiesc urmati...cum se procedeaza si ce fel de societate imi recomandati pentru o astfel de activitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile comanviviana comanviviana As dori sa-mi deschid un depozit en gross de produse alimentare si non alimentare si as vrea sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile si care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara simona080 simona080 buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar-fonduri europene udangiu udangiu Am infiintat o societate (pe data de 19.11.2010) care are ca obiect de activitate, comertul cu amanuntul al produselor alimentare. Pot accesa fonduri ... (vezi toată discuția)