avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament telefon mobil - ce se intampla daca nu mai ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament telefon mobil - ce se intampla daca nu mai platesc?

Buna.Am un abonament la o comapnie de telefonie mobila de 20 de euro pe luna.Nu l-am mai platit din decembrie 2010.Am de platit in jur de 2600 ron penalizari plus abonament pentru a m-i se reconecta.Daca nu il mai platesc ce se poate intampla?Va rog ajutor.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: moldovan_paul13 , utilizator 22:13, 12 Martie 2012
Ajungeti pe lista unei companii specializata in servicii de recuperare debite si creante, care din moment ce a cumparat creanta va depune toate diligentele pentru a recupera suma de la dvs.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila - doresc sa renunt la contract moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.Anul trecut in septembrie mi-am luat un telefon pe abonament pe da [EDITAT] cu 20 de euro pe luna abonament si 800 lei pretul telefonului.La liber costa ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone hobit hobit Buna seara. Sunt student si cred ca am o problema la care va rog sa ma sfatuiti cum sa o rezolv si care sunt consecintele juridice. Pe scurt in ianuarie ... (vezi toată discuția)