avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Comunicare hotarire asociatii si fundatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Comunicare hotarire asociatii si fundatii

Hotarirea pronuntata intr-un dosar privind modificari acte constitutive asociatii si fundatii se comunica petentilor ,prin posta?
Care este termenul de recurs ?
Daca un petent a fost prezent la dezbateri,in camera de consiliu,iar cauza a ramas in pronuntare,petentul nefiind prezent in sala in momentul pronuntarii,(instanta nu a comunicat data si ora pronuntarii ) ,probabil pronuntarea s-a facut seara ,dar in ECRIS se mentioneaza ca data a solutionarii,data ultimei sedinte,de la ce data curge termenul de recurs pentru acest petent ?Se calculeaza termenul incepind cu data primirii prin posta a hotaririi ?
Va multumesc.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: ABANA , utilizator 20:12, 12 Martie 2012
Termenul de recurs este de 5 zile si curge de la data pronuntarii, pentru cei care au fost prezenti, si de la data comunicarii, pentru cei care au lipsit.
Multumesc pentru raspuns.Va rog mult ajutati-ma in acest caz concret.Va multumesc pentru intelegere.
In speta, termenul de recurs incepe sa curga de la comunicarea hotararii ...
Multumesc.Deci astept hotarirea motivata,pentru a motiva recursul in termen de 5 zile de la comunicare.Am inteles corect ?
Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)
Recurs - asociatii si fundatii legally brunette legally brunette Care este termenul de recurs impotriva solutiei de respingere a cererii de modificare a statutului unei asociatii? termenul curge de la pronuntare sau ... (vezi toată discuția)
Recurs dupa 6 luni pentru lipsa comunicare georgiana.td georgiana.td Am primit o amenda penala pt. o infractiune legata de circulatie. Amenda e foarte mare , am incercat sa fac un credit sa o platesc , dar nu am reusit inca. ... (vezi toată discuția)