avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... vanzare bunuri pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

vanzare bunuri pfa

Buna ziua!
Am o intrebare cumparat pe PFA o masina si as vrea sa suspend PFA-ul cum fac cu masina ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 21:31, 12 Martie 2012
Masina o treceti pe PF....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre suspendare pfa danlup danlup Buna ziua, Situatia e in felul urmator: In iulie 2014 mi-am luat prin leasing o masina pe pfa pe o perioada de 2 ani. De la suspendarea pfa-ului sunt ... (vezi toată discuția)
Intermediere inchiriere masina intre persoane fizice grigore2 grigore2 SRL-ul meu vrea sa intermedieze un contract de inchiriere de masini intre doua persoane fizice. Eu (persoana juridica) voi primi banii in avans la data X, ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)