avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprinderea Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprinderea Individuala

Am un Srl care are datorii la stat(firma fiind suspendata) , poate ca acest srl sa ma impiedice sa deschid o intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:20, 12 Martie 2012
Veti depune certificatul fiscal in calitate de persoana fizica la infiintarea intreprinderii individuale.
Certificatul fiscal se obtine de la finante? Multumesc
Sigur ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie naturista icewomen icewomen [b]IN 2011 VOI INCHEIA CURSURILE SCOLII POSTLICEALE SANITARE SPECIALIZAREA ASISTENT FARMACIE. AS DORI SA STIU DACA IMI POT INFIINTA UN PLAFAR SI CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)