avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Recuperare bani de la fisc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Recuperare bani de la fisc

Fiscul a trimis poprire pe conturile mele, si-au recunoscut vina dandu-mi o adeverinta pt ridicarea popriri. Intre timp una dintre banci fara sa ma anunte a virat bani in contul afp [mentionez ca am avut un pfa inchis in 2002 si nu am nici o datorie la ei]. Am chitante justificative de inchidere. Fiscul a omis sa-mi verifice dosarul si sa-l anchida. Cum recuperez banii?
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:19, 13 Martie 2012
Va adresati in scris catre fisc prin care solicitati restituirea sumei platita nejustificat, la care anexati adeverinta respectiva sau compensarea sumei respective cu alte obligatii daca sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2018 aveam infiintat un pfa. am depus declaratia ... Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, In anul 2018 aveam infiintat un PFA. Am depus declaratia pana la sfarsitul lunii februarie 2018. In luna aprilie a aceluiasi an, am inchis acest ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu gigione01 gigione01 In anul 2007 am primit o amenda administrativa in valoare de 500 lei+cheltuieli judiciare 30lei.In decembrie 2008 m-am trezit cu contul meu de salarii ... (vezi toată discuția)
Suspendare poprire client marinapascu marinapascu o soc.comerciala are datorii la stat, in consecinta conturi bancare poprite si cel mai grav, CLIENTII popriti. Posibilitatea de a suspenda temporar poprirea ... (vezi toată discuția)