avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii suspendare poprire client
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

suspendare poprire client

o soc.comerciala are datorii la stat, in consecinta conturi bancare poprite si cel mai grav, CLIENTII popriti. Posibilitatea de a suspenda temporar poprirea conturilor bancare pentru ridicarea sumelor pentru plata salariilor s-a tot discutat, o stim.... Insa, pentru a avea bani in cont ar trebuie suspendata poprirea pe client, astfel incat sa-mi poata face plata in cont. A reusit cineva aceasta performanta, aceea de a debloca clientii?????
Cel mai recent răspuns: marinapascu , utilizator 15:42, 12 Februarie 2013
este posibil fara adresa de la finante?
d c nu incercati prin chitante, sau sa vi se achite din contul unei persoane fizice? (iar in acest caz clientul sa se inchida prin 455)
multumesc de sugestie, insa este vorba de aproape 200 000 lei si oricum clientul nu ar accepta. AFP evita sa comunice clientului o decizie de suspendare temporara a popririi.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Poprirea pensiei de intretinere pt minor mariaa2453 mariaa2453 Buna seara Fostul meu sot plateste pensia de interinere pt minor intr-un cont bancar care mi-a fost poprit pt neplata unui credit . In respectivul cont ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)