avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie

Buna, va rog sa-mi spuneti daca un mail pe care-l consider o calomnie la adresa mea, poate fi considerat proba in instanta in cazul unul proces.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 00:50, 14 Aprilie 2012
Poate consitui proba in instanta civila in masura in care exista o semnatura electronica.

Daca nu exista semnatura electronica atunci exista posibilitatea de a constitui inceput de dovada scrisa si trebuie sa se coroboreze cu alte probe, dar nu toate instantele accepta aceasta din urma interpretare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de fals pe internet Blu37 Blu37 Buna ziua tuturor si La multi ani celor care-si serbeaza onomastica astazi. As vrea sa stiu daca se poate face ceva vizavi de o persoana care, fara nici un ... (vezi toată discuția)
Probe si infractiuni informatice w0lfshad3 w0lfshad3 1. Mi s-au luat / prelucrat poze de pe internet, laolalta cu texte calomnioase, si au fost facute publice prin mail intr-o retea intranet. Am salvat aceste ... (vezi toată discuția)
Daca cineva ma reclama la infinit si primesc doar nup exista posibilitatea sa-l dau in judecata pentru daune morale|? ContSters182547 ContSters182547 din cate am mai discutat cica as putea sa dau in judecata acea persoana pe calomnie si acolo sa cer daune morale...multumesc (vezi toată discuția)