avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spargere titlu proprietate intre 2 frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spargere titlu proprietate intre 2 frati

Buna ziua,

Fiti amabili, bunica mea si fratele ei au mostenit mai multe pamanturi de la parinti si acesta din urma a chemat-o in judecata pentru spargerea titlului de proprietate. As dori sa stiu care este procedura, ce trebuie sa faca bunica, ce acte trebuie sa aiba la ea la prezentarea in instanta, daca e necesara intocmirea unei intampinari...practic doresc sa cunosc pasii ce trebuie urmati pentru a solutiona cat mai repede acest aspect. Plata taxelor de judecata se impart intre cei doi?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anamariaholban , utilizator 13:45, 13 Martie 2012
Probabil ca fratele a depus o cerere de iesire din indiviziune.

Bunica trebuie sa depuna o intampinare care sa raspunda la captele de cerere ale fratelui si practic sa spuna daca este de acord cu iesirea din indiviziune, daca doreste o sulta, daca doreste o parte din teren sau tot terenul cu obligatia platii unei sulte catre frate.

Va multumesc pentru raspuns!

O zi excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare iesire indiviziune - partaj succesoral? seldom seldom Buna ziua, Mi-a sosit saptamana aceasta ca sunt chemat in judecata in calitate de parat in calitate de fiu al defunctei mele mame si trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Spargere titlu proprietate mostenitori anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Bunica si fratele ei detin prin intermediul aceluiasi titlu de proprietate mai multe terenuri mostenire de la parinti. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Mai pot depune intampinare? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de termenul de depunere al unei intampinari. Mama mea este mostenitoarea (alaturi de alti mostenitori) a doua ... (vezi toată discuția)