O ruda de a mea,lucra la un magazin pe postul de casiera. Proprietara,inainte de a efectua inventarul si profitand de "inteligenta" lor ,le-a sugerat sa semneze (pe ea si colega ei) un act notarial in care se specifica ca vor platii diferentele ce vor iesii in minus ale inventarului.
Asadar au iesit in jur de 18.000 ron in minus,ceea ce ele ar trebuii sa plateasca conform actului semnat.
Act notarial nu are cum sa fie, dat fiind forma legala ad validitatem pe care trebuie sa o aibe acel act nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa se consemneze in fata notarului...
Probabil au semnat doar un angajament de plata...insa chiar si asa poprire din salariu nu poate sa le faca fara o cercetare prealabila si care sa treaca de comisia de disciplina iar mai apoi de instanta de judecata...
Ideal ar fi sa se uite un avocat pe ce au semnat !!!
Cu stima
Minus inventar
lina67
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: lucrez gestionar la un magazin unde in urma inventarului am iesit minus impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
feli30
buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune
fzoli2000
Buna seara , lucres la un magazin de materiale de constructii fiind singurul gestionar, casier si sef magazin :S acun peste 1.5 ani au facut inventarul care a ... (vezi toată discuția)