avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficii din partea statului pentru angajarea unui ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficii din partea statului pentru angajarea unui somer

Buna,am si eu o intrebare: daca angajez un somer beneficiez de ceva din partea statului si cum il determin sa nu demisioneze pentru o anumita perioda de timp?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 14:09, 13 Martie 2012
cu privire la prima intrebare aflati mai multe accesand :
[ link extern ] /
iar cu privire la stimularea de tine cat de mult timp o persoana angajat al firmei dv. indicat ar fi sa ii acordati functie de merite bonusuri si prime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Multumesc inca o data pentru raspunsurile si lamuririle legate de clauza contractuala. Voiam sa va mai intreb cat este salariul minim pe economie ... (vezi toată discuția)
Somer fara indemnizatie angajare beatrice_emma beatrice_emma buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru un somer fara indemnizatie (lipsa indemnizatie datorita demisiei) in momentul unei noi angajari, se pot solicita ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare somer peste 45 de ani Cons67 Cons67 Exista prevazut in legislatie vreo facilitate pentru angajator in cazul angajarii unei persoane peste 45 de ani aflate in somaj (scutire/reducere CAS, CASS si ... (vezi toată discuția)