avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda in Ungaria, unde si cum pot sa fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda in Ungaria, unde si cum pot sa fac o contestatie?

Care este procedura de contestare a unei amenzi primita in Ungaria. Un sofer al societatii noastre a fost amendat de politia ungara cu 1200 Euro pentru depasirea timpului de condus. Insa pe diagrama tafograf se vede clar pauzele facute. Unde si cum pot sa fac contestatie?
Vreau să fac contestație la o amendă pe ungharia in legătură cu foaia de concediu
Cum pot contesta o amendă pe ungharia
Si eu vreau sa stiu
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
aristyk77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tahograf defect louisa louisa Buna ziua, In data de 04.04.2012 tir-ul societatii a fost oprit de un agent de circulatie pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe motiv ca circula cu viteza prea ... (vezi toată discuția)
Probleme diagrama tahograf tomas88 tomas88 Buna ziua. Problema mea ar fi ca din motive personale nu am reusit sa schimb diagrama tahograf la timp si doua ore de pauza s-au incalecat peste doua ore de ... (vezi toată discuția)
Amenda penala trimisa in romania de catre autoritatile franceze motobis motobis Buna ziua ,as dori si eu daca m-ar putea ajuta cineva cu problema mea , sa-mi spuneti ce ar fi de facut . Anul trecut am fost angajat la o firma din spania ... (vezi toată discuția)