sunt detinatorul a unei suprafete de pamant obtinut prin retrocedare in 2007,iar in primavara anului 2008 s-a gasit un cumparator pt acest pamant si sau intocmit toate actele legale pentru vanzarea pamantului iar la notariat sa cerut certificatul de urbanism.Pamnatul avea certificat de urbanism cand a fost retrocedat,dar in momentul cand am vrut sa vand si sa scot din nou alt certificat cei de la primarie nu au mai vrut sa-mi elibereze un astfel de certificat pentru ca e in 2008 a mai depus cineva cerere de retrocedare pe acelasi pamant.Pe baza actelor care mi s-au dat la retrocedare am facut un precontract de vanzare cumparare cu un potential cumparator si mi s-a dat si un avans,mai adaug aici ca am facut si intabularea pamantului.in precontract se specifica ca daca pana la sfarsitul lui decembrie 2008 nu se elibereaza certificatul de urbanism trebuie returnat avansul inapoi.cel care a cerut sa-i fie retrocedat lui pamantul si ma refer la cealalta persoana care a cerul in 2008 retrocedarea a intrat acum consilier in primarie.Intrun final mi sa eliberat un certificat de urbanism dar cu mentiunea ca pamantul este in litigiu si nu se poate construi pe el.Noi suntem in proces acum cu primaria pentru ca au trimis decizie acasa precum ca eu nu as mai fi propietar pe acest teren.Bineinteles am castigat procesul si primaria nea dat acum pe noi in judecata pe motivul ca a mai facut cineva cerere de retrocedare.Acea persoana dupa ce am primit eu pamantul a fost despagubit de stat prin bani in loc de teren.Din informatiile pe care le-am auzit aceste persoane vor sa schimbe cererile ca sa fie el primul impropietarit ceva de genul primul venit primul servit.Intentia primarului si a consilierului este sa puna mana pe acest teren care se afla in cea mai scumpa zona din oras.Eu acum nu mai am posibilitatea de a returna avansul dat de cumparator.