avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum pot concedia o persoana care se intoarce din CIC la data de 20.03.2012.

Multumesc , o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 14 Martie 2012
a intrat in CIC la data de 01.05.2010
Daca a intrat in CCC la data de 01.05.2010, atunci angajatorul o poate concedia imediat la revenirea din CCC. ...

Daca ar fi intrat in CCC dupa OUG nr.111/2010, atunici nu exista posibilitatea de concediere pentru o perioada cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la locul de munca dupa ccc alina_lovekissu alina_lovekissu buna ziua! as vrea sa aflu si eu raspunsul la urmatoarea intrebare:angajatorul ma poate trimite in somaj dupa terminarea concediului de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenire din concediu ingrijire copil V1978 V1978 Buna ziua! Poate angajatorul sa ma concedieze dupa revenirea din CIC (copil nascut in 2010) chiar daca nu este cazul de desfiintarea postului, reorganizare ... (vezi toată discuția)
Indemnizarie somaj Aurora79 Aurora79 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Eu sunt in concediul de crestere al copilului cu handicap pana la varsta de 3 ani si din pacate, la firma la care ... (vezi toată discuția)