avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de mandat-salarizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de mandat-salarizare

Buna ziua
As dori sa stiu cum va fi remunerata un cenzor,pt luna februarie de ex. pe baza unui contract de mandat, in conditiile in care la Adunarea Generala Anuala care a avut loc pe 15.02.2012 i s-a modificat indemnizatia.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:13, 15 Martie 2012
Avand in vedere hotararea AG,rezulta ca cenzorul va fi retribuit pentru primele 15 zile din februarie la jumtate din cuantumul anterior stabilit,urmand ca de la 15 februarie sa i se acorde restul din retributia dispusa de AG 2012
asa consider si eu insa am nevoie de o baza legala pt a-mi sustine punctul de vedere.
In februarie cu vechea indemnizatie, iar incepand cu 1 martie se face o anexa la contractul de mandat prin care se arata marirea indemnizatiei.

Nu puteti mari indemnizatia la mijlocul lunii februarie deoarece o declarati la fisc pe decl.112 unde se pune indemnizatia bruta pentru o luna intreaga, adica pentru februarie, asadar cea veche.
Se poate face in toate felurile posibile, dar de ce sa faceti un lucru simplu, cand se poate si complicat? Ce este asa de greu? Daca in AG ati hotarat modificarea indemnizatiei, era de bun augur sa hotarati si cu ce data. Nu ati hotarat, nici-o problema, insa, asa cum am mai zis, va complicati de pomana pentru cati-va lei acolo. Aplicati solutia propusa de @elga50, ca sa scapati de dureri de cap!
Asa era corect ca in procesul verbal incheiat la adunarea generala sa e precizeze cu ce data se va modifica indemnizatia cenzorului (1 martie, 1aprile, 1 septembrie...).
Daca nu s-a procedat asa, o puteti regla acum printr-o decizie a comitetului executiv, de comun acord cu cenzorul. Adica in prima sedinta de comitet, invitati si cenzorul sa participe si stabilit ca va lua indemnizatia noua incepand u 1 martie sau 1 aprilie. Consemnati aceasta in procesul verbal al sedintei de comitet si aplicati aceata decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat timpuriu timpuriu contractul de mandat incheiat intre asociatia de propietari si presedintele ales in adunarea generala , este necesar numai in cazul cand presedintele este ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat cenzor merepere merepere Cenzorul asociatiei a fost ales in adunere generala pe o perioada de un an.s-a angajat cu contract de mandat. in octombrie ii expira mandatul. intrebarea ... (vezi toată discuția)
Contract mandat ursulina ursulina Bună ziua! Am o problemă în legătură cu contribuţiile pe care ar trebui să le calculez la un contract de mandat - pentru preşedintele asociaţiei de ... (vezi toată discuția)