avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rau platnic ,categoria L
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rau platnic ,categoria L

buna ziua, In 2004 am obtinut un card de cumparaturi cu suma de 450 ron de la o banca care nu mai este pe piata,sau ma rog ,a preluat-o alta banca.Zilele trecute am solicitat un raport cu situatia mea si am descoperit ca am de plata suma de 2100 ron pentru acest card .Problema mea este ca nu am primit niciodata nici o informatie despre asta.Nu as fi permis sa se ajunga aici.Ce ma sfatuiti sa fac?Nici o banca nu-mi va acorda vreodata nici macar un leu,deja sunt in categoria L.Daca eu am neglijat cu sau fara 'buna stiinta' nu era normal sa ma informeze banca sau recuperatorii sau stiu eu cine?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 18:28, 17 Martie 2012
E ok ca va certati pe tema prescriptiei exctinctive, dar nu asta a intrebat, sau dorit sa afle kike :). El/ea a dorit sa afle de ce nu a fost anuntat ca trebuie sa plateasca si acum este inscris in BC ca rau platnic cu L. Dle/dna kike, dumneavoastra ati platit bancii respective partea folosita din cardul acordat, impreuna cu dobanzile aferente? Daca da, pe baza unei cereri depuse de dvs la banca (cea care a cumparat-o), vi se va face radierea din biroul de credit. Daca nu ati platit, ce pot sa zic? Nu e nimeni obligat sa va anunte ca au transmis informatia in BC. In ce an apare restanta?
Va multumesc pentru raspuns,insa eu nu m-am suparat ca n-am fost informata de acest lucru,eu spun doar ca nu am fost instiintata de situatia actuala.Nu este dreptul meu de client al unei institutii bancare,sa primesc informatii despre orice are legatura cu aceasta,in ceea ce priveste datoria mea catre dansii?
Obligatia dvs. contractuala era sa platiti datoria. Neplatind, ati incalcat contractul. De ce drepturi vorbiti dvs?
Dreptul fiecarui om care apeleaza la imprumuturi bancare.Nu trebuia oare sa se gaseasca o solutie ,sa nu piarda nici banca si nici clientul(adica eu)?Consider ca am fost inselata ,chiar daca aparent pare ca eu am inselat banca.Parerea d-voastra este subiectiva,dar va multumesc pentru interes.
Parerea mea nu este subiectiva si nu ar avea niciun motiv sa fie, ci ea provine strict din datele declarate de dvs. Daca dvs. considerati ca raportarea in BC e o nedreptate, faceti o cerere de radiere la ei, cu dovezile ca nu e o raportare corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere calin_andrei calin_andrei O actiune in pretentii (fie drept comun, fie somatie de plata) se prescrie in termenul general de 3 ani? Iar curgerea termenului se calculeaza de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, Mihai Pop Mihai Pop Ce se intelege prin termenul ,,prescriptie extinctiva,,? Multumesc (vezi toată discuția)