avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire cim

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un raspuns,pentru urmatoarea speta:
o angajata are incheiat CIM pe o perioada de 7 luni.
in acest timp a ramas insarcinata.
intrebarea mea este:fiind un CIM pe perioada determinata,iar angajata este insarcinata ,este obligata compania sa-i prelungeasca contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 13 Martie 2012
Angajatorul nu are o astfel de obligatie ... la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat, c.i.m. inceteaza de drept chiar daca salariata este insarcinata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lehuzia si contractul de munca pe o perioada determinata scumpilake scumpilake Am tot analizat codul muncii, dar cred ca doar un expert ma poate lamuri, am fost angajata la o companie cu un contract pe o periada determinata de trei ori. ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Matei_Valentina Matei_Valentina Buna ziua, O salariata cu contract de munca pe perioada determinata anunta in scris angajatoru cu cateva zile inainte de a se incheia contractul ca este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata si sarcina alina84mrc alina84mrc Buna ziua, Am ramas insarcinata in prima luna de angajare. Am contract de munca pe o perioada de 3 luni. Daca depun o adeverinta ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)