avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silitã cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silitã cheltuieli de judecata

În urma unui proces, instanţa a pronunţat o hotărâre irevocabilă, prin care obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată. Aceasta mai trebuie investită cu titlu executoriu?.
Ce cheltuieli mai trebuie să fac pentru punerea în aplicare a hotărârii, respectiv pentru recuperarea cheltuielilor de judecată?.
Cine-l plăteşte pe executor?.
MULŢUMESC.
Cel mai recent răspuns: Farkas Traian , utilizator 20:18, 13 Martie 2012
Aş mai avea o întrebare:
Parte în proces am fost mai multe persoane (rude), care fiecare la rândul lui a primit câte o sentinţă.
Întrebare:
Toate sentinţele trebuiesc investite de către fiecare persoană în parte?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare nedefinitiva executata handsu handsu O sentinta civila poate fi investita cu formula executorie cand recursul este depus in termen ,si inca nu este judecat, nici primul termen nu a avut loc , si ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Cerere catre judecatorie pentru executare silita caragea_suzana caragea_suzana Buna ziua, as dori sa stiu unde as putea gasi un model de cerere catre judecatorie pentru a investi(sau asa ceva) cu formula de executare...multumesc ... (vezi toată discuția)