avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa?

Buna seara,

Ma intereseaza care e termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa iar daca nu mi se raspunde ,unde pot sa-i reclam?

Va rog sa-mi indicati si textul de lege!

P.S. Daca intrebarea este de interes general sunt obligat sa ma identific ca sa-mi raspunda(intrebarea a fost trimisa pe mail si nu au date explicite despre persoana mea)?
Cel mai recent răspuns: arhip gabriel bebe , utilizator 20:53, 13 Martie 2012
Prin petiţie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris sau prin e-mail, pe care un cetăţean ori o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale din unităţile administrativ-teritoriale, societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi şi instituţii publice.
Oriunde ai face o reclamatie ,ca e la politie,ca e la societate,ca depui o actiune in justie,trebuie sa existe nume,obiect,semnatura.Apoi tu dc trimiti un simplu email(care de-altfel se incadreaza in speta de mai sus)in care ei nu pot sa identifice decat o simpla adresa de email,nu stiu daca mai e de interes public,pentru ca ei cred ca nu-s disponibili sa faca chat ;)






in regula!
arhip gabriel bebe a scris:

P.S. Daca intrebarea este de interes general sunt obligat sa ma identific ca sa-mi raspunda(intrebarea a fost trimisa pe mail si nu au date explicite despre persoana mea)?

In forma in care ati inteles sa adresati adresa,pentru care nu detineti dovada inregistrarii ,
legiutorul nu a inteles sa prevada dispozitii imperative prin care sa oblige institutiile sa raspunda tuturor adreselor/sesizarilor comunicate prin forma care nu contine asumarea responsabilitatii autorului
ok,am inteles!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte publice? Rose06 Rose06 Stimate doamnelor si domnilor, unde ma sfatuiti sa apelez in urmatorul caz: am facut reclamatie in scris pe e-mail la o directie a unei primarii si mi s-a ... (vezi toată discuția)
De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ... Bruma C Bruma C De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email? (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns - institutii- SirFIA SirFIA Buna ziua ! Am cautat raspunsul la urmatoarea intrebare, fara succes insa : care este termenul legal de raspuns [u]intre institutiile statului[/u], o anumita ... (vezi toată discuția)