avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata esalonata amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata esalonata amenda ITM

am si eu o mica problema,in luna noiembrie 2011 am fost depistat de catre ITM cu o persoana care desfasura activitate de muncitor faar a avea incheiat contract de munca;fiind amendat cu suma de 10.000lei. am facut contestatie dar am pierdut .intrebarea mea este dak pot plati pot plati esalonat si dfak da ce trebuie sa fac mai exact , mentionez ca am o intreprindere individuala ,va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 20:00, 13 Martie 2012
Trebuie sa mergeti la Adm Finan. de care apartineti si sa vorbiti acolo ... ITM-ul va transmite organelor abilitate din structura ANAF-ului procesul-verbal de sanctionare cu amenda
OUG 29/2011

2) Esalonarea la plata nu se acorda pentru:
g) amenzile de orice fel care se fac venit la bugetul de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm ILENIA ILENIA Buna ziua, Vreau sa va intreb daca oa amenda de la ITM se poate plati esalonat. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda transmitere revisal intarzaiat ioanaep ioanaep Buna ziua, In cazut in care dorim transmiterea unui revisal acum, dar data contractului este octombrie 2011 care ar fi amenda ce trebuie platita sau alte ... (vezi toată discuția)
Amenda itm - lipsa contract de munca gabydinca gabydinca am infiintat un ii acum 2 luni iar acum 2 zile ca urmare a unei campanii nationale am fost depistat cu un muncitor care era in prima zi de munk a lui ,iar ... (vezi toată discuția)