avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema recuperare salarii partial la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema recuperare salarii partial la negru

Buna ziua
Sunt angajat la o firma de 2 ani. Am salariu jumatate pe cartea de munca si jumatate la negru. In aceasta situatie suntem aproape toata echipa de 5-6 oameni ceilalti avand PFA. Acum angajatorul vrea sa ne plateasca doar cat avem pe cartea de munca invocand probleme financiare. Exista vreo posibilitate de a recupera banii restanti inclusiv cei la negru pentru lunile precedente cand nu ne-am primit salariul? Ce putem face pentru a ne recupera toti banii?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 15 Martie 2012
posibil cu un avocat istet sa si recupereze ... nu stiu daca exista jurisprudenta in acest sens ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul dupa somaj tehnic Camelia Beatrice Camelia Beatrice Buna seara! Pe perioada starii de urgenta si alerta am fost trimisa in somaj tehnic si m-au anuntat ca de pe 2 iunie sunt in preaviz. Problema e ca fac abuz, ... (vezi toată discuția)
Modificarea abuziva a salariului MariusAdrian MariusAdrian Contractul de munca este incheiat abuziv, fara a se evidentia salariul normal pe care il primesc ca plata, luna-de-luna, ci in acesta este trecut un salariu ... (vezi toată discuția)
Preaviz ketzia ketzia Am primit preaviz conform Art. 73(1) si 65(1) pentru 21 zile pe motiv de reorganizare a activitatii, urmand sa fiu trimisa in somaj.Vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)