avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renta viagera conf L.247/2005 cu privire la terenurile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renta viagera conf L.247/2005 cu privire la terenurile agricole date in arenda

Sunt interesat de renta viagera , conf L.247/2005 pentru terenurile agricole date in arenda , pentru parintii mei care au 79 respectiv 74 ani. Nu au stiut de acest lucru pana acum .Cei de la Dir. Agricola au spus ca momentan sunt sistate inregistrarile dosarelor ........( pana la noi ordine ) , in conditiile in care cei care au dosarele depuse si carnetele vizate primesc sumele cuvenite .
Este posibil ?
Este corect ?
Ce pot face sa ii ajut /
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:42, 14 Martie 2012
Este corect. Acum se vizeaza carnetele de rentier pentru cei ce si-au depus dosarele mai demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola - conditii ALepadatu ALepadatu Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a primi renta viagera agricola? (vezi toată discuția)
Renta viagera cameliadaj cameliadaj Buna ziua,bunicul meu a decedat in anul 2010,noiembrie.Unicii mostenitori au cedat mostenirea in favoarea mamei(bunicii).S-au depus actele la APIA si a primit ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)