avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj si venituri din CIM pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj si venituri din CIM pe perioada determinata

Daca ma angajez pe o perioada determinata, mai pot beneficia de somajul in curs?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 14 Martie 2012
1. Daca in timp ce beneficiati de indemnizatie de somaj incheiati un CIM pe perioada determinata de cel mult 12 luni se va suspenda indemnizatia de somaj.

2. Indemnizatia de somaj se reia, de unde a ramas, la incetarea de drept (art.56, lit.i) din Codul muncii) a CIM pe perioada determinata, la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj bonella bonella La o angajare pe perioada determinata si dupa 11 luni lucrate am dreptul la ajutor de somaj? (vezi toată discuția)
30%din somaj simiondan simiondan Buna ziua ! Poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu cei 30% din restul ajutorului de somaj ? Dupa 4 luni de somaj , m-am angajat cu contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Somaj -rectific busubianca busubianca Am postat mai devreme pe forum o intrebare privind dreptul la indemnizatia de somaj.Azi mi-ai modificat art.de incheiere a cim, din Art.55b, a facut art ... (vezi toată discuția)