avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate

dupa divort mi-a revenit prin partaj casa.Am fost la fisc si s-a operat acest lucru, acum vine impozitul pe numele meu.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a avea un act de proprietate al casi pe numele meu. Pina acum ,cind tr. sa dovedesc ca sunt proprietarul,mergeam cu Hotararea de divort
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 13:33, 15 Martie 2012
Ati facut partajul pe cale amiabila sau la instanta? Trebuie ca in urma partajului in care vi s a atribuit Casa in deplina proprietate sa va intabulati dreptul de proprietate in cartea funciara.
partaj amiabil
Cu actul de partaj va intabulati dreptul de proprietate asupra imobilului. daca partajul a fost cu sultasi nu l ati achitat pe loc la data semnarii partajului ci ulterior , aveti nevoie si de declaratia fostului sot ca a primit sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate in urma partajului kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua. Dupa divort am facut partajul apartamentului. I-am platit fostului sot sulta, a dat declaratie notariala de primirea sultei si pe baza Hotararii ... (vezi toată discuția)
Acte dupa divort Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, In urma divortului a stabilit ca jumatate din teren si casa revin sotului, iar sotia primeste cealalta jumatate de teren si sulta reprezentind ... (vezi toată discuția)
Partajul si sulta nicoleta11 nicoleta11 daca au trecut 12 ani de la divort si apartamentul a ramas la mine cu conditia sa i platesc sulta 50 mil pe vremea aia..el in acest timp el nevrand sa -i ... (vezi toată discuția)