avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare numelui vechiului proprietar cu numele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare numelui vechiului proprietar cu numele noului proprietar la intretinere(pe panou)

Buna ziua,am vazut ca sunteti singurul moderator online.
As avea o intrebare la dvs,
Am cumparat un apartament care am mai fost locuit.Cum schimb numele de la intretinere cu numele meu,noul proprietar?Trebuie sa merg la administrator?Cu ce acte?

Va multumesc pentru rabdare,astept raspunsul!

O zi frumoasa!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:26, 15 Martie 2012
Trebuie sa mergeti la presedintele asociatiei cu o copie a actelor de proprietate cu o cerere
daca este cazul in care sa inscrieti numarul de persoane pentru intretinere.
Prin cumpararea apartamentului ati devenit proprietar pe acel spatiu. Pentru a deveni membru al as. prop. cu drepturi si obligatii legale, trebuie sa mergeti la asociatie, sa predati o copie a actelor de proprietate, sa intocmiti o cerere simpla prin care solicitati sa deveniti membru al as. prop. Trebuie sa mai semnati un acord de asociere si un tabel anexa la acordul de asociere. Va mai sfatuiti cu presedintele as. prop. care cunoaste procedura.
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform legii 230/2007 si HG 1588/2007, cumparatorul este obligat sa depuna la asociatia de proprietari o copie a contractului de vanzare-cumparare.
Asa va inregistrati la asociatie ca proprietar al apartamentului. Totodata puteti sa faceti o cerere pentru a adera la sociatie, pentru a deveni membru al asociatiei cu toate drepturile si obligatiile.
La asociatie trebuie sa mai duceti si datele sau copii ale documentelor membrilor de familie pentru a fi consemnati in cartea de imobil si pentru a fi luat in calculul cheltuielilor de intretinere cu numarul persoanelor ce locuesc in apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul de asociere intr-o asociatie de proprietari petschovschi petschovschi De citeva zile sunt presedintele unei asociatii de proprietari si incerc sa ma pun la punct cu legislatia in vigoare. Doresc sa fiu un presedinte corect si ... (vezi toată discuția)
Act aditional la acord de asociere asociatie de proprietari carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, pt cei care doresc sa [b]devina membri ai unei asociatii de proprietari [/b]inteleg ca trebuie semnat un [b]act aditional la acordul de asociere al ... (vezi toată discuția)
Membru asociatie de locatari jamesbond12 jamesbond12 M-am mutat intr-un bloc nou, care care se pare ca este constituita o asociatie de locatari. As vrea sa devin si eu membru al asociatiei de locatari.Mentionez ... (vezi toată discuția)