avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fostul angajator nu vrea sa-mi dea salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fostul angajator nu vrea sa-mi dea salariul

BUNA ZIUA,
AM LUCRAT TIMP DE 6 LUNI DE ZILE LA O PIZZERIE, IAR CAND AM PLECAT MI-AM INTREBAT SEFA DACA IMI SEMNEAZA DEMISIA SI LICHIDAREA LA CARE ACEASTA MI-A SPUS SA NU IMI FAC NICI O LICHIDARE CA NU ARE ACUM SA IMI DEA BANI.(TIN SA PRECIZEZ CA AM PLECAT FARA PREAVIZ) SUNT 2 SAPTAMANI DE CAND AM PLECAT SI NU VREA SA IMI DEA SALARIUL CUM TREBUIE SA PROCEDEZ CA SA IMI IAU BANII? (EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT DE MUNCA, DAR CAND MI-A TREBUIT ADEVERINTA PTR MEDIC MI S-A DAT)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 14 Martie 2012
denisa_05_09 a scris:

(EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT DE MUNCA, )

#-o
Faceti o sesizare la ITM cu povestioara pe care ne-ati spus-o noua.Firma va lua amenda ..o caruta de bani...sau puteti sa amintiti, in treacat, angajatorului ca veti face un drum la ITM..:innocent:
Si salariatul va putea fi amendat pentru ca a prestat munca fara a avea incheiat un c.i.m. ... termenul de 6 luni este deja suspicios si pentru cei de la ITM....

Daca nu ati semnat c.i.m. , atunci nu aveti nici cum sa faceti incetarea neexistand c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba si de preaviz danabadici danabadici va rog sa-mi spuneti cit este perioada de proba respectiv preaviz si preaviz in caz de demisie? eu am pus la proba 15 zile si la preaviz 15 la fct de vinzator ... (vezi toată discuția)
Decizia de lichidare bolboaka bolboaka Buna, mi-am schimbat locul de munca cu lichidarea la zi dar nu vor sa imi dea decizia de lichidare si celelalte acte pe care trebuie sa mi le dea. Pe ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului cu acordul partilor albastryka albastryka Lucrez de 7 luni la o gradinita particulara. Intre timp am reusit sa obtin un post in invatamantul de stat. Am vrut zilele trecute saq-mi dau demisia cu ... (vezi toată discuția)