avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prostia omeneasca intro firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prostia omeneasca intro firma

AM SCRIS ACUM CATEVA SAPTAMANI DESPRE CUM SE FACE O CERERE DE DEMISIE CU CONCEDIU COMPENSAT.DUPA 3 SAPTAMANI MA SUNA FIRMA RESPECTIVA SI-MI SPUNE CA CEREREA NU E BUNA PT CA ARTICOLUL 79 LEGEA 53/2003 NU EXISTA SI CA CEI DE LA I.T.M. NU INREGISTREAZA CEREREA.OARE NU AM SCRIS EU BINE SI ACEASTA LEGE NU EXISTA? SAU PROSTIA E MULTA#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 20 Noiembrie 2008
Si eu procedez la fel ca dnul Tudor Valeriu.
In alta ordine de idei, nu pot sa cred ca cei de la vechiul loc de munca nu stiu ca in Codul Muncii exista art 79. :stunned:
ITM-ul inregistreaza decizia de incetare a activitatii nu demisia dvs.
Listati Codul Muncii, subliniati articolul si mergeti sa il aratati.
Cred ca cei de la ITM i-au cerut angajatorului sa specifice alineatul in baza caruia a incetat c.i.m. prin demisie .... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Buna ziua, vreau sa demisionez de la firma la care lucrez din luna mai anul curent. Inca nu am avut nici o zi de concediu. Intrebarea mea este, ca daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Demisie auramitrea auramitrea buna ziua, cu ce art treb sa ti dai demisia daca in perioada preavizului vreau sa mi iau concediu de odihna?pt ca pe acest an nu mi am luat concediu.ca ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)