avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incetarea procesului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incetarea procesului penal

incetarea procesului penal -solutie data la 13.03.2012 prin prescriera faptelor .afisat pe just .ro .
11 ore mai tarziu apare alta solutie de condamnare prin -cerere de indreptare a erorii materiale !!!!au admis recursul , dar ce este indreptarea erorii materiale ?inseamna ca nu s-a judecat pe fond nimic ,iar prescrierea este anulata prin cerere de indreptare erori materiale ? tot afisat pe just.ro .pare a fi FALS LA JUDECATORIE
mentionez ca stadiul procesual era de recurs .
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 09:05, 15 Martie 2012
ca sa stiti exact despre ce este vorba avet nevoie de motivarea recursului. Afisarile de pe portalul instatei NU AU NICI O VALOARE juridica, nu conteaza ce se mentioneaza acolo sub aspect juridic. este doar o afisare cu titlu informativ, ele nu au efect juridic.

sfatul meue ste sa mergeti la arhiva instantei si sa vedeti dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca si asigurari sociale. indreptare eroare materiala sebacebe sebacebe Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatorea speta: In data de 31.01.2014 TMB s-a pronuntat in sedinta publica cu o sentinta definitiva cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)