avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii infiintare intreprindere individuala

Daca ai o intreprindere individuala si achizitionezi anumite articole pentru deschiderea acesteia platesti tva la cumparare? Este posibil ca aceasta Intrepindere individuala sa foloseasca aparate chiar daca sunt cumparate pe alt nume decat cel al propietarului Intrepinderii? Mentionez ca este vorba de o sala de fitness.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raul83 , utilizator 19:33, 15 Martie 2012
Am inteles ca e recomandata stampila unui avocat pe contractul decomodat.Este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

If sau af, eu investitor cealalta persoana administrator? raul83 raul83 Daca deschid o IF sau AF pot specifica ca eu sunt investitorul pt ca toata investitia este doar a mea si cealalta persoana este doar administrator? In cazul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intreprindere individuala laviluca laviluca buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala, platitoare de TVA, care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a ... (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)