avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... probleme cu procurorul de caz care m-a insultat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

probleme cu procurorul de caz care m-a insultat

ce sugestie imi dati in asemenea situatii cind in fata clientului , la audieri sunt insultat si facut nesimtit....dat afara din birou si scos cu jandarmul in timp ce invinuitul era oprit in birou si nu era lasat sa plece !???Da colegii mei asta s-a intimplat azi in Romania a nului 2012 in capitala tarii, Bucuresti !!:((
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:39, 15 Martie 2012
faceti plingere la prin procuror ca sa aveti dovada si sa incercati anularea probelor obtinute in lipsa aparatorului. consemnati exact ora si indicati identitatea (sau inetrvalul orar+ locatia jandarmului) spre a fi citat de catre judecator (identitatea lui se stabileste de seful dispozitivului care stie exact cine se afla in locatia respectiva).
daca nu faceti plingerea, nu veti fi crezut de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate interpreta aceasta situatie? ContSters75393 ContSters75393 In urma cu un an un frate de al meu a avut o altercatie cu o persoana sa-i spunem X.In urma acestei altercatii fratele meu a beneficiat 3-4 zile iar persoana X ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat teodorteo teodorteo am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a ... (vezi toată discuția)
Procuror & politist kjhrodi kjhrodi :O Daca esti audiat de procuror intr-un caz penal care nu prezinta pericol social (regimul circulatie) , trebuie sa fie prezent in aceiasi incapere si ... (vezi toată discuția)