avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... solicitarea concesionarii (de catre primarie) a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

solicitarea concesionarii (de catre primarie) a parcarii aferente imobilului

Buna ziua ! Asociatia din care fac parte,doreste sa initieze o solicitare catre primaria locala,in scop de concesionare (sau alt termen ) a parcarii aferente imobilului,iar cu banii obtinuti din plata pentru locurile de parcare sa poata executa lucrari de reabilitare diverse ce sunt de importanta reala imobilului .Mentionez ca de cca. doi-trei ani aceasta parcare fara sa aiba nevoie de interventia edililor a fost marcata si introdusa in schema de parcare cu plata (catre primarie) a rezidentilor .Considerati ca sunt sanse in acest demers ? Ne puteti sugera o anume cale de ?atac?.Va multumesc anticipat !!!
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:46, 15 Martie 2012
Autoritatea publica locala,nu concesioneaza spatii ,astfel incat sumele obtinute drept urmare a utilizarii in anume scop ,sa revina exclusiv beneficiarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare urucunicolae urucunicolae Cum se poate obţine un loc de parcare în sectorul 3, dacă un apartament are mai multe locuri de parcare. (vezi toată discuția)
Loc de parcare Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In locurile de parcare,dar marcate pe jos cu vopsea alba, nesemnalizate cu placute gen Parcare de resedinta etc.avem voie sa parcam autoturismele? Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)