avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

un executor bancar poate infiinta poprire pe salariu fara a cere incuviintarea judecatoriei de pe raza unde isi are debitorul domiciliul?

multumiri anticipate

Cel mai recent răspuns: andresclaudia , utilizator 16:39, 15 Martie 2012
nu
sotului meu i sa poprit 1/3 din salariu in baza unei hartii . citez;subsemnatul.....exec.,bancar in cadrul Corpului Execut.Bancari al Bancii...... vazand titlu execut. al contractului de credit.............. prin care debitorul... a fost obligat la plata de ..suma(tot creditul).dispunem popr.,veniturilor salariale prin retin.1/3 din venit.,pana la concurenta sumei... creanta rezultata din cererea de executare +dob., si chelt. de exec. pana la achitarea efectiva(despre care urmeaza sa primiti instiin., la mom., oportun.) .......Care cerere de exec.? creditul se termina in luna 06/2013 ,iar sotul meu este rest doar 6 luni . poate sa conteste decizia bancii? sau ce ar putea sa faca? De 3 luni i se opresc banii
multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
andresclaudia, utilizator
Creditul a fost declarat scadent anticipat, nu cred ca nu au facut cerere pt incuviintarea executarii silite.
Ati cautat la portaj just dupa numele debitorului si nu v-ati gasit ?
Daca va popreste salariul de 3 luni si nu ati zis nimic, veti continua asa pana la achitare, nu mai sunteti in termen pt o contestatie.
gi_jane2 a scris:

Creditul a fost declarat scadent anticipat, nu cred ca nu au facut cerere pt incuviintarea executarii silite.
Ati cautat la portaj just dupa numele debitorului si nu v-ati gasit ?
Daca va popreste salariul de 3 luni si nu ati zis nimic, veti continua asa pana la achitare, nu mai sunteti in termen pt o contestatie.

Da am cautat si nu exista. MAI sus am redactat exact actul in baza caruia sa facut poprirea. aceeasi hartie a fost trimisa si la ,asoc.,blocului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita card credit andreearicu andreearicu Buna ziua, am o intrebare legata de un card de credit restant in suma de 2600 ron pt care s-a trecut la executare silita ,neffind platit de cca. 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)