avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare financiara srl debutant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare financiara srl debutant

Buna ziua,

In cazul srl-d pentru obtinerea finantarii exista vreo conditie pentru profit? Stiu ca legislatia srl-d prevede reinvestirea a 50% din profit insa firma a inregistrat pierdere. Credeti ca vor fi probleme din aceste puncte de vedere in momentul raportarii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: miuli , utilizator 09:48, 24 Aprilie 2012
andreea_florentina a scris:

Buna ziua,

In cazul srl-d pentru obtinerea finantarii exista vreo conditie pentru profit? Stiu ca legislatia srl-d prevede reinvestirea a 50% din profit insa firma a inregistrat pierdere. Credeti ca vor fi probleme din aceste puncte de vedere in momentul raportarii?

Multumesc!

Suntem in aceiasi galeata. Ne ajuta cineva indicatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d vlad-eu vlad-eu Doresc sa imi deschid un SRL-D cu doi angajati si care sa activeze in urmatoarele domenii: comert electronic cu amanuntul, design web si filmare foto-video. ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la srl-d la srl nebunica nebunica Buna ziua 1.trecerea de la srl-d la srl poate fi facuta si voluntar ? ( daca da, exista un termen limitativ?) 2.una din conditiile de functionare al unui ... (vezi toată discuția)
Srl-d - care sunt obligatiile si in ce conditii se aplica karinna09 karinna09 As dori sa infiintez un SRL-D, nu am avut niciodata parti dintr-un SRL sau SA, deci indeplinesc conditiile. Problema este ca nu-mi doresc sa fiu obligata la ... (vezi toată discuția)