avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procese verbale de la CNADNR, practica instantelor din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procese verbale de la CNADNR, practica instantelor din tara in cazul mai multor procese verbale!

doresc sa aflu care este practica instantelor si felul cum instantele privesc procesele verbale sosite la contraveninet dupa exact 5 luni si 1/2 in loc sa fie comunicate intr-un termen rezonabil care sa permita si "amnezicilor" ca sunt in afara legii...si trebuie sa intre in legalitate !!
nu este o scapare ci este o politica premeditata a CNADNR care ...te lasa sa persisti in abatere si dupa ce te mai prinde de 7-8-9 ori cu camerele foto, incep sa curga procesele verbale ...cum putem motiva si dovedi ca este de fapt UN JAF LA DN-UL MARE !!!???
VA SPET CU INTERES OPINIILE !!#-o
atit imp cit legea permite 6 luni pentru comunicarea pv, ce spuneti dvs nu este in afara legii si deci nu poate fi sanctionata.
in plus, conform legii proprietarul masinii are obligatia sa cunoasca data expirarii rovignetei si sa isi cumpere alta, nu este obligatia CNADNR sa va notifice.
Intrebarea nu are rost atata timp cat prin Ordonanta 2/2001 se stabileste clar ca aplicarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârşirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta. LeBAD LeBAD Buna ziua, Am intampinat urmatoare problema: cand am ajuns azi la vechiul domiciliu am gasit lipit pe usa un plic cu un proces verbal semnat de un ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cj10srs cj10srs Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)