avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice conditii licitatie lucrari de executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

conditii licitatie lucrari de executie

Buna seara!
Am o mare rugaminte, daca puteti sa ma consiliati in urmatoarea situatie:
In urma unei licitatii pentru executie lucrari de constructii executantul a inceput lucrarea, dar in cursul derularii ei a intrat in incapacitate de plata. O parte din lucrari au fost executate si decontate inainte sa survina situatia de incapacitate de plata a lui.
Care sunt posibilitatile autoritatii contractante de a rezolva aceasta situatie in cel mai scurt timp posibil, presata fiind de un termen de finalizare foarte scurt (impus de finantator), in conditiile in care lucrarile ramase de executat se incadreaza in 160.000,00 euro (inclusiv TVA).
In speranta unui raspuns PROMPT,
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: silvestru_67 , utilizator 04:42, 17 Martie 2012
solicitarea rezilierii contractului pt. neexecutare. poate a inserat un pact comisoriu de grad IV care sa urgenteze rezolvarea problemei dvs. recomandare: daca reusiti rezilierea si va trece prin cap sa faceti o negociere motivind aparitia unei situatii de urgenta si posibila pierdere a fondurilor, solicitati un pct de vedere de la anrmap pt. a avea acoperire.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu de grad iv marianna marianna e posibil, ca declararea starii de incapacitate, ori declansarea producerii de insolventa pentru o firma, sa dea posibilitatea rezilierii contractului cu o ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre pact comisoriu expres de gradul iv si clauza compromisorie de gradul iv billabong billabong va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pactul comisoriu expres de gradul IV e aclasi lucru cu clauza compromisorie de gradul IV..daca nu,care-i diferenta ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)