avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... evaziune fiscala ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

evaziune fiscala ?

Un prieten are un bar iar in urma unui control au fost descoperite 10 sticle fara factura, valoarea lor este pana in 1000 ron. Controlul nu a fost facut de garda financiara, nu avea uniforma, si administratorul nu era acolo. Pe procesul verbal a semnat angajata de la bar , dar in numele administratorului, nu al ei. Acum acest prieten este aproape de infarct deoarece considera ca este evaziune fiscala si va face puscarie. Ce risca el avand in vedre valoarea prejudiciului ? iar mie mi se pare ciudat ca este valabil un control fara semnatura lui si nici in prezenta lui, adaug ca era o singura persoana in control si spune ca este o campanie nationala impotriva evaziunii etc , iar dosarul va ajunge la bucuresti la diicot si alte institutii.Prietenul meu este ffffff stresat de acest lucru si n stie la ce sa se astepte,ce se poate intampla? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ivanadrian , utilizator 00:26, 16 Martie 2012
Pe procesul verbal primit trebuie sa apara emitentul lui, adika cine a fost in control. De asemnea trebuie sa fie completat reg. unic de control... Si acolo puteti vedea cine a fost in vizita. S-a primit si o sanctiune? Apare un articol de lege in acel proces?
Nu este trecut nimic in registrul de control,si nici nu a lasat vreun proces verbal, avea ceva hartii din spusele vanzatoarei,dar nu a lasat nimic. Din spusele prietenului meu ar fi sectoristul din zona si controla alcoolul de peste 20 grade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie gabriel79 gabriel79 Am avut o problema cu un individ ,aflanduma in acelasi compartiment cu el eu venind din strainatate , el urcanduse in rom beam wiski mancam si discutam cu cei ... (vezi toată discuția)
Inca o problema legat de canabis ocazional ocazional va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)