avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

buna ziua ,am si eu o problema parinti mei au construit o casa in 2000 nu au scos autorizatie de constructie acum 5 ani au primit o amenda care a fost anulata de la primarie ,am inteles ca exista o posibilitate pentru a scoate autorizatia printr o judecata pentru ca ,casa este mai veche de 10 ani va rog daca ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: oanacris , utilizator 12:55, 18 Martie 2012
Autorizatie de construire nu se mai poate elibera,ramane sa deschideti actiune in constatare la instanta iar hotararea obtinuta va fi actul de proprietate pe constructie.
va multumesc pentru raspuns si va rog sa mi explicati care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez va multumesc
Va rog sa luati legatura cu un avocat care va spune exact ce aveti de facut,e bine ca actiunea sa fie intocmita de cineva cu studii juridice si care cunoaste bine procedurile.
am fost sfatuita de o actiune in ascensiune este corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare plan construcție, autorizație expirată marius86ar marius86ar Am să vă explic cât pot de bine problema mea în speranța că mă veți putea îndruma spre o soluție. Acum aprox. 10 ani părinții mei au început ... (vezi toată discuția)
Intabulare, cladire fara autoriz de constructie cristina1980 cristina1980 In anul 2000 am cumparat un teren, iar in 2001 am construit o casa pe acest teren fara autorizatie de constructie. Am declarat aceasta casa la dministratia ... (vezi toată discuția)
Amenda constructie + demolare? Dragoslav Dragoslav Am demolat o casa veche de 100 de ani si am construit 2 camere cu temelie de beton in locul vechii constructii. Totul s-a facut fara autorizatie dar cu ... (vezi toată discuția)