avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura discount comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura discount comercial

Buna ziua. La o factura de tigari s-a emis inca o factura cu 6 pachete de tigari cu valoare zero reprezentand discount comercial. Ce note contabile se folosesc pentru a inregistra aceasta factura cu valoare zero? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 19:37, 21 Martie 2012
[ link extern ]
poate va lamureste acest link..
Kristinnaa a scris:

Buna ziua. La o factura de tigari s-a emis inca o factura cu 6 pachete de tigari cu valoare zero reprezentand discount comercial. Ce note contabile se folosesc pentru a inregistra aceasta factura cu valoare zero? Multumesc anticipat.

Factura arata astfel:
tigari
- cartuse 0,6
- pret unitar 94,08
- valoare discount unitar 94,08
- total de plata 0 lei
Factura nu contine TVA.
discount comercial aferent perioada 12.03.2012 - 19.03.2012.
Rog notele contabile pt aceasta factura
dupa mine as face 371=%378,4428 , le-as comercializa mai departe .Va da discount in functie de achizitiile pe care le faceti de la ei ?
Da, la 33 cartuse, 6 pachete gratis
Firma d-voastra este platitoare de tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discount pe factura furnizorului vioviod vioviod Am cumparat marfa de la furnizor in vederea revanzarii, dar pe aceeasi factura furnizorul mi-a acordat si discount. Factura arata asa: 1. creion 2 buc X 10 ... (vezi toată discuția)
Contabilitate promotie 1+1 vuvuzela vuvuzela Conduc evidenta contabila la un magazin cu amanuntul si nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: de la un furnizor am doua facturi: 1. Prima ... (vezi toată discuția)
Reducere erotida85 erotida85 Buna ziua CAZUL 1) Cum se inregistreaza o factura ca aceasta? 1. bautura spirtoasa buc 1 X 34.00 lei = 34.0 lei 2. bautura spirtoasa ... (vezi toată discuția)