avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie hotarare judecatoreasca

Buna ziua. As dori si eu o lamurire. As dori sa obtin si eu o copie dupa o hotarare judecatoreasca insa nu stiu nici numarul acesteia si nici anul exact in care a fost pronuntata (prin '93-'94). Pot sa o obtin? Si cum procedez? Mentionez ca acea hotarare a fost pronuntata intr-un proces de iesire din indiviziune in care se dezbatea mostenirea strabunicului meu, mostenitori fiind bunica si cei 3 frati ai ei. Mai poate fi pusa in executare acea hotarare dupa ce a trecut atat timp? Daca nu cum trebuie sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: S-Valentina , utilizator 11:33, 30 Martie 2016
Buna ziua,

In urma cu 1 an s-a dat sentinta civila. (este vorba de un proces intre profesionisti).
Am castigat, dar am pierdut hotararea judecatoreasca, iar acum vreau sa-i execut.
Cum trebuie sa procedez? Fac cerere de eliberare copie legalizata dupa hotarare si platesc 5 lei, taxa de timbru (judecatoria sectorul 2) sau trebuie sa obtin o copie dupa hotarare si impreuna cu aceasta sa fac o alta cerere de legalizare unde anexez copia?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)