avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara - figurez la taxe si impozite insa nu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara - figurez la taxe si impozite insa nu si la cadastru

este posibil ca o persoana fizica sa fie inregistrata la directia taxe si impozite pentru un teren si cladire si la cadastru sa nu fie?

cum sa fac sa imi trec numele in cadastru?
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 22:39, 16 Martie 2012
Se pare ca cineva sterge raspunsurile

Ce acte aveti pe cele doua imobile?
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
Cabinet Avocatura Loredana Stanica, Avocat
@avloredanastanica
Regulamentul precizeaza la punctul 2.4 ca postarile trebuie sa fie bazate pe argumente si sa aduca un plus de valoare discutiei. Raspunsul DA sustinut doar de faptul ca ati intalnit cazuri identice nu este de folos utilizatorului.

Multumesc pentru intelegere.
de la taxe si impozite o situatie a datoriilor pe acel teren si la cadastru asteptam raspuns .,multumesc
Inteleg ca nu aveti acte de proprietate, in acest caz puteti merge pe uzucapiune conform art. 930 si urm. Cod civil, daca indepliniti conditiile
La taxe si impozite o persoana fizica este inscrisa pe basza unei declaratii pe propia raspundere, dar la cadastru seinscrie cu dovada certa a proprietatii - respectiv un extras de carte funciara care atesta proprietatea acelui imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie danterciu danterciu Platesc impozitul pe un teren de 17 ani, il utilizez fara probleme. Acest teren a fost cumparat de tatal meu, dar acum nu gasesc nici un act pe el. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Revenire automata a unui imobil dupa mai bine de 30 ani de dari la stat ramqby ramqby Buna ziua. Socrul meu are o casa plus teren,pe care proprietari sunt parintii lui,care au decedat.Asa figureaza la primarie,el nu are nici un act,cum erau ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)