avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata peste 5000 ron PJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata peste 5000 ron PJ

s-a platit tarif TURDN numerar, cv este de 5261,08 ron pe doua chitante in aceiasi zi acelasi furnizor. OG 15/1996 nu permite. Ce fac?
Cel mai recent răspuns: danastoican , utilizator 15:47, 16 Martie 2012
Rugati furnizorul sa aduca chitanta inapoi, o anulati si platiti prin banca diferenta.
Daca solutia aceasta nu este posibila, nu aveti ce face. Sperati sa nu fie gasita problema la un eventual control...
Furnizorul (SA) spune ca asa se procedeaza...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o factura 2 chitante? alex.cozma alex.cozma Buna ziua! Am emis factura de 6800 Ron.Intrebarea mea este, pot taia 2 chitante pentru aceasta factura, una de 3000 sa zicem si una de 3800 RON, scriind pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns referitor la plata prin casa a unui furnizor ioana b ioana b ce se poate intampla daca firma la care lucrez a inregistrat mai multe facturi in aceeasi zi de la acelasi furnizor.fiecare factura are si chitanta iar suma ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)