avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM mi-a modificat decizia fara acordul meu se poate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM mi-a modificat decizia fara acordul meu se poate?

mi s-a desfacut contractul de munca cu art;61 lit.a in 21 12 2011 desi a existat o decizie de intrare in somaj prezentata de mine in comisie ,am facut o plangere la itm in13 02 2012 ptr ca firma nu a vrut sa-mi dea decizia ,si raspunsul lor verbal ,ptr ca nu vor sa-mi dea nimic scris, este ca decizia de somaj era buna si cu data de 01 12 2011 trebuia sa intru in somaj dar nu este o problema ca intru acum in martie,adica in lunile decembrie,ianuarie si februarie nu este o problema ca nu am avut venit conteaza ca am din martie in colo .este corecta decizia itm?pe ce alte cai as putea sa-i atac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 17 Martie 2012
Trebuia facuta o cerere de chemare in judecata a fostului angajator prin care se solicita instantei de judecata anularea deciziei de concediere ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar brut 640 lei in 2011 gina-s gina-s am descoperit ca salarul meu brut in octombrie 2011 este de 640 lei se poate? (vezi toată discuția)
Desfacere cim cu art.61,lit.a ionelabejenaru ionelabejenaru Buna ziua,din nou,cum v-am mai scris,astazi am primit acasa o notificare,prin care sunt invitata la fostul loc de munca ptr.a mi se desface cim-ul cu ... (vezi toată discuția)
Somaj mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez in urmatoarea situatie: Eu (angajator) doresc sa concediez o persoana, dar aceasta persoana sa aiba ... (vezi toată discuția)