avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie

in data de 23 noiembrie 2011 am castigat la tribunal anularea deciziei de concediere (reincadrare,despagubiri.....),in data de 01 martie 2012 am primit decizia de reincadrare ,iar pe 15 martie 2012 (dupa 2 saptamani)alta decizie de concediere pe motiv de restructurare,dar intreprinderea a dacut in acest interval recurs la curtea de apel pentru decizia de concediere,primul termen fiind peste 1 luna.
din punct de vedere procedural poti fi dat afara de la serviciu daca esti in litigiu cu angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 16 Martie 2012
Da, puteti fi concediat din nou de catre an gajatorul chiar daca sunteti in litigiu cu acesta , intrucat nu exista nicio interdictie in acest sens ..

Parerea mea este ca recursul facut v-a ramane fara obiect, atata timp cat au emis o decizie de reintegrare .. cred ca trebuiau sa solicite suspendarea executarii hotararii pana la pronuntarea instantei de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa reincadrare moise paula moise paula In iunie 2009 s-a emis de catre soc la care lucram o decizie de retrogradare si apoi concediere. In 6 ianuarie s-a dat o sentinta de reincadrare, in 11 ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere crystina-76 crystina-76 Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva. Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta ... (vezi toată discuția)
Nulitate decizie concediere.desfiintare post valeriu5 valeriu5 Buna ziua , Va cer scuze pentru ca va deranjez in aceste zile de sarbatoare. Am si eu o problema pentru care va cer un sfat : Am fost concediat printr-o ... (vezi toată discuția)